Praktijk voor verloskunde en echoscopie in hartje Westland

Aandacht voor het kleine.....

  • Persoonlijk en betrokken
  • Kleinschalig team
  • Zorg die bij jou past; alles is bespreekbaar
  • Laagdrempelig bereikbaar
  • (Pret-) echo's in eigen praktijk

aanmelden

vlvsep web23
vlvsep web57

De praktijk

Bij verloskundigenpraktijk Vive werken enthousiaste en ervaren verloskundigen.

Lees meer

vive 138727481

Zwangerschap

Je zwangerschapstest is positief. Nu kun je zonder verwijzing van de huisarts contact opnemen met ons.

Lees meer

vlvsep web101

Bevalling

De bevalling. Misschien wel het spannendste moment. We staan voor je dag en nacht klaar: 0174-624750.

Lees meer

muisjes web6

Kraambed

Ook na de geboorte houden wij als verloskundige nog contact en komen geregeld bij je langs.

Lees meer

Vive pakketten

Voor een goede zwangerschap en zwangerschapsbeleving verdienen je lichaam en geest jouw volle aandacht!
Veel zwangeren weten niet goed hoe ze die aandacht kunnen inplannen in hun drukke dagelijkse leven. Of vinden het moeilijk zichzelf die aandacht te gúnnen…. Wij geloven in het positieve effect dat aandacht voor jezelf op je zwangerschap heeft, dus hebben wij met zorg een aantal diensten uitgezocht die jou dat ultieme “ik-moment”  gaan geven.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Onze spreekuren:

We hebben spreekuur op 2 goed te bereiken locaties, in Naaldwijk en Monster. In Naaldwijk maken wij onze medische en pretecho's. Kijk voor de mogelijkheden voor een pretecho op www.pretechowestland.nl

Bel voor het maken van een afspraak: 0174-624750.

Locatie Naaldwijk: Schaepmanstraat 38a
Locatie Monster: Herckenrathstraat 1

vlvsep web59

Nieuwsupdate-Corona

We mogen jullie ontvangen zoals we het het liefste doen! Maar wel met een enkele voorzorgsmaatregel:

- Je bent welkom om je partner mee te nemen naar controle of naar de echo; niet iemand van buiten jullie bubbel.

- We dragen geen mondkapje meer en dat hoef jij ook niet te doen.

- De echoscopiste zal nog een mondkapje dragen omdat  zij langdurig dichtbij je zit.

- Natuurlijk vragen we wel of je alert blijft op klachten en ons dan belt voor overleg!

Onze beroepsorganisatie vraagt ons alle zwangeren aan te raden zich te laten vaccineren. Ondertussen weten we dat je als zwangere bij besmetting zieker kan worden  en moeilijker te behandelen bent als je Corona krijgt. Het vaccin laat vooralsnog geen nadelig effect zien zien op het verloop van de zwangerschap en de gezondheid van je kindje. Je laten vaccineren is in Nederland vrijwillig en blijft een persoonlijke keuze. Voor vragen over Corona en vaccinatie? Kijk op de site van het CPZ voor duidelijke uitleg.

 

evgeni tcherkasski 0pPyrly3H2U unsplash

Reviews

Ontzettend fijn bijgestaan!

Alle verloskundige bij Vive hebben mij tijdens de zwangerschap goed begeleid, ik voelde mij gehoord en had vertrouwen in een fijne bevalling. Helaas werd ik medisch, maar de kraamtijd ben ik ontzettend fijn bijgestaan door Vive. Wederom voelde ik mij gehoord, er was ruimte voor een grapje en vooral voor goed advies. Dames, bedankt! 

Een brok aan ervaring!

Een brok aan ervaring is hoe wij verloskundige praktijk Vive zouden willen omschrijven. Het was voor ons de derde zwangerschap en hebben al twee andere verloskundige praktijken ervaren, Vive steekt hier toch wel bovenuit. Vooral tijdens de bevalling heeft Lisette er echt voor gezorgd dat het, zo ver als mogelijk, een hele prettige bevalling is geweest. Ook voor en na de bevalling hebben we de juiste zorg gekregen. De verloskundigen brengen naast alle ervaring ook veel enthousiasme en betrokkenheid met zich mee. Ook erg prettig dat alle echo’s bij de praktijk zelf uitgevoerd kunnen worden. Wij kunnen verloskundige praktijk Vive aan iedereen aanbevelen! Bedankt!

Een aanrader.

Mijn zwangerschap was pittig, aangezien ik voor de tweede keer een zwangerschap met hg (hyperemesis gravidarum, ook wel overmatig overgeven en extreme misselijkheid) moest doorstaan. Daardoor regelmatig in het ziekenhuis door uitdroging maar wat voelde ik me gesteund door Vive. Ze hielden mij goed in de gaten, waren op de hoogte van mijn situatie en deden alles wat binnen hun macht lag. Door het gebruik van zware medicijnen was ik erg onzeker of alles wel goed zou gaan, keer op keer stelden ze mij gerust of had ik een echo. Echt toppers. Een luisterend oor, huisbezoek, niets was teveel. Ondanks de heftige maanden, heel blij dat onze zoon er is!! Helaas niet thuis kunnen bevallen door te lang gebroken vliezen maar Lisette en Marye hebben mij door de maanden geen gesleept. Ook alle andere meiden bedankt!! Toppers! Echt een aanrader als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding.

Geweldige begeleiding!

Geweldige begeleiding van deze fantastische en kundige toppers! Een hele fijne ervaring gehad op alle momenten, waarvoor heel veel dank!

Hele fijne zorg gehad....

Hele fijne zorg gehad van de dames van Vive… Ze houden rekening met je wensen en voorkeuren. Hele fijne begeleiding gehad bij de bevalling die uiteindelijk thuis is geweest… Top dames zijn het met hart voor hun patiënten.

Meiden die passie hebben voor het vak

Wat een fijne praktijk met meiden die passie hebben voor het vak. Een fijn, persoonlijk contact via de telefoon of tijdens de controles. Goeie uitleg, begeleiding en luisterend oor. Al 2x  Vive als verloskundige gekozen. Helaas bij beide bevallingen medisch bevallen in het ziekenhuis. Dit neemt niet weg dat ze betrokken en enthousiast de controles komen doen in de kraamweek. Na 6 weken een gezellige nacontrole en natuurlijk even de kleine showen!

Ik voelde me zo op mijn gemak!

Super fijne ervaring met Vive verloskundige. Goed begeleid tijdens de zwangerschap en een onwijs mooie bad bevalling gehad, mede doordat ik mij zo op mijn gemak voelde!

Ik zou Vive zeker aanbevelen!

Na twee geweldige zwangerschappen onder controle geweest te zijn, zouden we nu weer bij VIVE begeleiding krijgen bij de derde zwangerschap. Bij de 12 weken echo bleek er echter iets niet goed te zijn en zijn wij heel netjes doorverwezen naar gynaecoloog. Door de snelheid van de verloskundige konden we dezelfde dag terecht. Hierna is de hele zwangerschap door de gynaecoloog begeleid. Maar door de hele zwangerschap is er wel contact gehouden met ons op een hele fijne en lieve manier. Er was echt oprechte bezorgdheid en interesse met hoe het met ons ging. Ook in het kraambed was duidelijk dat er onderling contact was en dat iedereen wist van hoe of wat, dat was heel erg prettig. Ik zou VIVE dus zeker aanbevelen!

Alle ruimte tot gesprek en controle.

Gedurende mijn zwangerschap en tijdens mijn bevalling voelde ik mij erg gesteund door de dames van Vive la Vie. Mentaal, fysiek en emotioneel was er alle ruimte tot gesprek en controle. I.s.m. B-Lief was deze beval-ervaring wederom positief, ondanks onzekerheden wat dit life-event met zich mee kan brengen. Een goede start is voor een gezin al zo veel waard. Ook via deze weg heel veel dank, dames. Ook namens mijn partner en dochtertje!

Wat een fijne verloskundigenpraktijk!

Wat een fijne verloskundigenpraktijk! Ik ben van begin tot eind heel goed begeleid en er werd altijd uitgebreid de tijd genomen als ik vragen had. Je kan altijd met je vragen terecht, zowel via de mail als telefoon. De dienstdoende verloskundige is altijd bereikbaar indien nodig. Ook de nazorg was erg goed geregeld!

Enorm bedankt!

6 weken geleden is onze 2e zoon geboren. Beide onder begeleiding van Vive. Ook deze keer was de begeleiding weer super! Hele vriendelijke en kundige verloskundigen. Doordat ik tijdens de controles verschillende collega's hebben gezien was er een bekend gezicht aan ons kraambed. Dat vond ik erg prettig. Tijdens de controles werd alles goed in de gaten gehouden. Aan het begin van de bevalling kreeg mijn vriend goede instructies over wat hij allemaal klaar moest zetten, zodat we zonder overbodige stress de bevalling in konden. Tijdens de bevalling begeleide de verloskundige mij op een fijne en duidelijke manier. Door deze goede zorgen kijken we met een goed gevoel terug op de zwangerschap en bevalling. Enorm bedankt!

Hele fijne en warme herinneringen!

Tijdens de zwangerschap van onze dochters en zoon altijd liefdevol begeleidt door praktijk VIVE. Hele fijne en warme herinneringen! Onwijs bedankt voor de goede zorgen.

"Aandacht voor het kleine"