Praktijk voor verloskunde en echoscopie in hartje Westland

Ben je zwanger en zoek je een praktijk waar jij als zwangere centraal staat? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang dé verloskundigenpraktijk in Naaldwijk en omstreken. Wij zijn trots op wat we jou te bieden hebben:

  • Een gepassioneerd team dat elkaar aanvoelt en aanvult
  • Persoonlijke Zorg Op Maat met online inzage in jouw zwangerschapsdossier
  • Directe samenwerking met o.a. (bekken-) fysiotherapeuten, diëtiste en borstvoedingsdeskundige
  • Vertrouwde relatie met kraamzorgbureaus en samenwerkende ziekenhuizen
  • We maken alle medische echo's zelf
  • Een eigen pretecho-praktijk

aanmelden

minnie zhou 0hiUWSi7jvs unsplash

Vive pakketten

Aandacht voor lichaam en geest is een belangrijk onderdeel van een goede zwangerschap en zwangerschapsbeleving.
Onze ervaring heeft geleerd dat veel zwangeren niet goed weten hoe ze die aandacht kunnen inplannen in hun drukke dagelijkse leven. Of het moeilijk vinden zichzelf die aandacht te gúnnen…. Omdat wij zien welke positieve effecten aandacht voor jezelf en de zwangerschap heeft, hebben wij met zorg bij een aantal gepassioneerde ondernemers diensten uitgezocht die jou dat ultieme “ik-moment” kunnen gaan geven.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

vlvsep web57

De praktijk

Bij verloskundigenpraktijk Vive werken enthousiaste en ervaren verloskundigen.

Lees meer

vive 138727481

Zwangerschap

Je zwangerschapstest is positief. Nu kun je zonder verwijzing van de huisarts contact opnemen met ons.

Lees meer

vlvsep web101

Bevalling

De bevalling. Misschien wel het spannendste moment. We staan voor je dag en nacht klaar: 0174-624750.

Lees meer

muisjes web6

Kraambed

Ook na de geboorte houden wij als verloskundige nog contact en komen geregeld bij je langs.

Lees meer

Het hart van het Westland

Ben je zwanger en zoek je een praktijk waar je als zwangere centraal staat? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang dé verloskundigenpraktijk in Naaldwijk en omstreken. Bij ons stroomt niet alleen Westlands bloed door de aderen, maar ook de liefde voor het vak! Iedereen is uniek. Samen zullen we een op jouw lijf geschreven pad uitstippelen om je de persoonlijke aandacht te geven die elke zwangere verdient!

vlvsep web23

Onze spreekuren:

We hebben spreekuur op 2 goed te bereiken locaties, in Naaldwijk en Monster. In Naaldwijk maken wij onze medische en pretecho's. Kijk voor de mogelijkheden voor een pretecho op www.pretechowestland.nl

Bel voor het maken van een afspraak: 0174-624750.

Locatie Naaldwijk: Schaepmanstraat 38a
Locatie Monster: Herckenrathstraat 1

vlvsep web59

Nieuwsupdate-Corona

De afspraken rondom het Corona virus veranderen geregeld. Houd daarom de website en socials goed in de gaten voor de nieuwste update!

 

evgeni tcherkasski 0pPyrly3H2U unsplash

Reviews

Wat een fijne verloskundigenpraktijk!

Wat een fijne verloskundigenpraktijk! Ik ben van begin tot eind heel goed begeleid en er werd altijd uitgebreid de tijd genomen als ik vragen had. Je kan altijd met je vragen terecht, zowel via de mail als telefoon. De dienstdoende verloskundige is altijd bereikbaar indien nodig. Ook de nazorg was erg goed geregeld!

Enorm bedankt!

6 weken geleden is onze 2e zoon geboren. Beide onder begeleiding van Vive. Ook deze keer was de begeleiding weer super! Hele vriendelijke en kundige verloskundigen. Doordat ik tijdens de controles verschillende collega's hebben gezien was er een bekend gezicht aan ons kraambed. Dat vond ik erg prettig. Tijdens de controles werd alles goed in de gaten gehouden. Aan het begin van de bevalling kreeg mijn vriend goede instructies over wat hij allemaal klaar moest zetten, zodat we zonder overbodige stress de bevalling in konden. Tijdens de bevalling begeleide de verloskundige mij op een fijne en duidelijke manier. Door deze goede zorgen kijken we met een goed gevoel terug op de zwangerschap en bevalling. Enorm bedankt!

Hele fijne en warme herinneringen!

Tijdens de zwangerschap van onze dochters en zoon altijd liefdevol begeleidt door praktijk VIVE. Hele fijne en warme herinneringen! Onwijs bedankt voor de goede zorgen.

Goede begeleiding bij een bijzondere gebeurtenis in je leven!

Goede begeleiding bij een bijzondere gebeurtenis in je leven! Stuk voor stuk toppers bij VIVE, maar voor ons was Helia helemaal een topper! Zij heeft ons super goed begeleid bij de geboorte van onze zoon! Wij kijken met een warm en fijn gevoel terug op de zwangerschap en bevalling!

Fijne verloskundigenpraktijk.

Fijne verloskundigenpraktijk met vriendelijke verloskundigen en assistenten. Onzekerheid hoort bij een zwangerschap en tijdens controles (en ook daarnaast) kon ik altijd met vragen terecht en door hun expertise en informatie werd ik gelijk gerust gesteld of ik mocht even langskomen voor een extra controle. Ook na mijn bevalling twee keer telefonisch contact gehad met de dames toen wij echt even met onze handen in het haar zaten. Tijdens de bezoeken in de kraamweek was er ook nog veel aandacht voor moeder en baby. Al met al een positieve ervaring en daarnaast is Marye echt een topper!

Altijd bereikbaar en zeer deskundig.

Zeer fijne praktijk die altijd bereikbaar zijn en zeer deskundig. Als je een vraag of onzekerheid hebt, krijg je goed advies of direct een controle. Ik raad deze praktijk zeker aan.

Couldn't have asked for more!

Excellent midwife practice, couldn't have asked for more. I received such good care and all the midwives were so kind and understanding to my needs. I would definitely recommend them!

Een hele fijne Westlandse praktijk.

Hele fijne Westlandse verloskundigenpraktijk met stuk voor stuk lieve, betrokken en ervaren verloskundigen en assistenten! Heel goed begeleid tijdens mijn zwangerschap en (helaas alleen) het begin van mijn bevalling! Maar wel de stem van Marye ‘in mijn hoofd’ gehoord tijdens mijn bevalling, wat ervoor gezorgd heeft dat ik een weloverwogen beslissing kon maken! :) Dank jullie wel!

Keep up the good work.

Op deze voor mij bijzondere Moederdag een review voor deze toppers. Door een aantal misgelopen zwangerschappen was ik het vertrouwen in mijn lijf kwijtgeraakt. Ik kreeg bij deze nieuwe zwangerschap zoveel persoonlijke aandacht en ben heel goed begeleid bij deze mentaal toch wel pittige zwangerschap. Ik kon altijd bellen of langskomen als ik mij onzeker voelde. En ik kon mijn zorgen delen en bespreken en voelde mij begrepen. Dit heeft mij in ieder geval echt heel erg geholpen. Deze dames zijn echt toppers! Dus als iemand zit te wachten op mijn mening dan moet je zeker hierheen gaan. Waarom dan toch 4 sterren? Ik blijf een Westlandse en er moet altijd ruimte blijven voor verbetering toch 😉 dus ik zou zeggen keep up the good work.

In de toekomst kom ik zeker terug!

Zowel tijdens als na mijn zwangerschap heb ik me op mijn gemak gevoeld bij de toppers van Vive en hebben zij me goed begeleid. Mocht ik in te toekomst nog een keer zwanger worden kom ik hier zeker terug!

Altijd liefdevol begeleid.

Vanaf het begin tot het einde van mijn zwangerschappen, ben ik altijd liefdevol begeleid. Het was altijd fijn om in de praktijk te komen van VIVE. Alle verloskundige waren toppers! Als ik terug kijk op mijn laatste bevalling, dan was dat zo een mooie ervaring. Dankzij de goede begeleiding van de verloskundige! Dank jullie wel!!!

Vive zet je in je kracht!

Wat een ontzettend fijne en liefdevolle begeleiding geven alle dames van Vive. Zowel tijdens de zwangerschap, als bevalling, als kraamweek. Elke vraag en onzekerheid wordt met evenveel warmte behandeld en de dames van Vive zetten je echt in je kracht als mama(to-be).

"Aandacht voor het kleine"