Praktijk voor verloskunde en echoscopie in hartje Westland

Aandacht voor het kleine.....

  • Aandacht voor jouw behoeften
  • Een klein, hecht team
  • Zorg die jij zoekt; alles is bespreekbaar
  • (Pret-) echo's in eigen praktijk
  • Zorg vóór, tijdens en ná zwangerschap

Ik wil mij inschrijven!

vlvsep web23
vlvsep web57

De praktijk

Bij verloskundigenpraktijk Vive werken enthousiaste en ervaren verloskundigen.

Lees meer

vive 138727481

Zwangerschap

Je zwangerschapstest is positief. Nu kun je zonder verwijzing van de huisarts contact opnemen met ons.

Lees meer

vlvsep web101

Bevalling

De bevalling. Misschien wel het spannendste moment. We staan voor je dag en nacht klaar: 0174-624750.

Lees meer

muisjes web6

Kraambed

Ook na de geboorte houden wij als verloskundige nog contact en komen geregeld bij je langs.

Lees meer

Vive pakketten

Voor een goede zwangerschap en zwangerschapsbeleving verdienen je lichaam en geest jouw volle aandacht!
Veel zwangeren weten niet goed hoe ze die aandacht kunnen inplannen in hun drukke dagelijkse leven. Of vinden het moeilijk zichzelf die aandacht te gúnnen…. Wij geloven in het positieve effect dat aandacht voor jezelf op je zwangerschap heeft, dus hebben wij met zorg een aantal diensten uitgezocht die jou dat ultieme “ik-moment”  gaan geven.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Onze spreekuren:

We hebben spreekuur op 2 goed te bereiken locaties, in Naaldwijk en Monster. In Naaldwijk maken wij onze medische en pretecho's. Kijk voor de mogelijkheden voor een pretecho op www.pretechowestland.nl

Bel voor het maken van een afspraak: 0174-624750.

Naaldwijk: Schaepmanstraat 38a  (per 4 juli Herenstraat 6a)     
Monster: Herckenrathstraat 1

vlvsep web59

Nieuwsupdate-Corona

We mogen jullie weer ontvangen zoals we het het liefste doen! 

- Je bent welkom om weer iemand mee te nemen naar controle of naar de echo; ook iemand van buiten je huishouden.

- Het dragen van een mondkapje is geen voorzorgsmaatregel meer.

- De echoscopiste zal mogelijk wel een mondkapje dragen omdat  zij langdurig dicht bij je zit.

- Natuurlijk vragen we wel of je alert blijft op klachten en ons dan belt voor overleg!

Onze beroepsorganisatie vraagt ons alle zwangeren aan te raden zich te laten vaccineren. Ondertussen weten we dat je als zwangere bij besmetting zieker kan worden  en moeilijker te behandelen bent als je Corona krijgt. Het vaccin laat vooralsnog geen nadelig effect zien zien op het verloop van de zwangerschap en de gezondheid van je kindje. Je laten vaccineren is in Nederland vrijwillig en blijft een persoonlijke keuze. Voor vragen over Corona en vaccinatie? Klik hier voor 23 vragen en antwoorden over Corona en vruchtbaarheid/zwangerschap .

 

evgeni tcherkasski 0pPyrly3H2U unsplash

Hoe wij bevallen

Een top team aan dames!

Een top team aan dames die je vanaf dag 1 thuis laten voelen. Ik voelde me altijd welkom alsof je er al jaren komt. Geen vraag is teveel en er wordt veel gelachen met de dames van Vive!
Bedankt voor de mooie tijd ik heb mede dankzij jullie een heerlijke zwangerschap gehad :)

Zonder twijfel weer bij Vive.

Hele zwangerschap en bevalling perfecte begeleiding. Mocht er ooit nog een zwangerschap komen, zonder twijfel weer bij Vive

Geen vraag die je stelt is gek.

Ik heb mij altijd gehoord gevoeld bij Vive. Geen vraag die je stelt is gek en ze geven je goed advies. De verloskundige Lisette, Marye en Diana zijn erg lief, kundig en willen echt wat het beste is voor jou en je kindje. De assistent José heeft mij altijd goed te woord gestaan bij vragen of het maken van afspraken en is ook heel begripvol en meedenkend geweest. Ik heb 2 prachtige thuisbevallingen gehad met jullie erbij! Meiden bedankt voor het begeleiden van de 2 bevallingen van onze dochters en de goede zorgen! Daarom raad ik iedereen aan om naar Vive te gaan!

Heel fijn, warm en persoonlijk contact.

Tijdens mijn zwangerschap van onze zoon ontzettend goed begeleid door de verloskundigen van Vive! Heel fijn, warm en persoonlijk contact en iedereen was even kundig, betrokken en vooral ook lief! Dat geldt ook voor de echoscopistes en de assistentes. Als ik ergens over mailde of belde werd er snel gereageerd of actie ondernomen als dat nodig was.

Ik vond het dan ook erg jammer dat ik uiteindelijk aan het ziekenhuis overgedragen ben, maar gelukkig zag ik de vertrouwde gezichten in mijn kraamtijd weer terug. Ik vind het gewoon jammer dat deze tijd erop zit en ik geen bezoekjes meer aan de praktijk hoef te brengen. ;)

Lieve allemaal, ik kan jullie aan iedereen aanraden! Ga zo door en nogmaals dank voor alles!

Superfijne praktijk!

Super fijne praktijk! Iedere verloskundige kent je inclusief je dossier. Ze zijn zeer kundig en vriendelijk. Bellen mag altijd en komen snel bij je langs als je dat fijn vindt.
Bij mijn beide zwangerschappen hier onder controle gestaan. Mocht er een derde komen, dan kom ik hier zeker terug!

Tot ziens!

Fijne praktijk met super verloskundigen en assistenten. Vanaf het begin onwijs op mijn (ons) gemak gevoeld. Tot het eind hebben alle toppers van VIVE ons goed begeleid. Stuk voor stuk hebben de dames onwijze passie voor het vak en dat straalt de hele praktijk uit. Daarom zeg ik: tot ziens! ❤️

Wat een geweldige toppers bij Vive!

Wat een geweldige toppers bij Vive,

De meiden van Vive hebben mij bij alle vier mijn kinderen begeleid in mijn zwangerschap en bevallingen. En zal hier altijd een super fijne herinnering aan houden! Er zit een flinke dosis aan ervaring, ze maken het bijzondere van het zwanger zijn persoonlijk.
Heb mij altijd erg gehoord gevoeld, kon met alles bij ze terecht. Kortom, het was een feestje om de afgelopen jaren bij jullie rond te mogen lopen.

Diana, Marije en Lisette, dank voor alle goede zorgen. Zal jullie zeker niet vergeten!!

Wat een fantastische dames!

Voor de tweede keer bij deze praktijk onze zwangerschap mogen doorlopen! Wat een fantastische dames werken hier. Vragen wat je wilt en kijken hoe zij daar op in kunnen spelen de gehele zwangerschap. Onzekerheden ook dan luisteren ze naar je gevoel en jou wensen!
Ze denken dan ook zeker mee als je kind met 36 weken in stuit ligt hoe gaan we dit samen doen en wat kunnen we doen! Dankzij deze gesprekken is hij dan toch nog vanzelf gedraaid en heeft ons dat een hoop rust gegeven.

Fijne, vriendelijke begeleiding.

Fijne vriendelijke begeleiding, altijd meelevend geweest tijdens de gehele zwangerschap. Ik raad deze praktijk aan iedereen aan!

Wat een ontzettend fijne praktijk is Vive!

Wat een ontzettend fijne praktijk is Vive!

Inmiddels bevallen van mijn 2e zoontje en bij beide zwangerschappen liep ik bij Vive.
Zeer professioneel en ook erg betrokken.
Ik vond het namelijk ook weer heel leuk om bij mijn 2e zwangerschap bij ze aan te kloppen. Het voelt namelijk erg vertrouwd (en stiekem erg gezellig met o.a. Diane en Marye die ik veel in beide zwangerschappen tijdens het spreekuur heb gehad!).

Mijn 1e bevalling was erg pittig en voor mijn 2e bevalling hebben ze daar ook goed aandacht aan besteed. We hebben het er vaak over gehad. Zo kon ik ook aangeven wat ik bij de volgende bevalling anders zou willen, ook al gaat een 2e bevalling meestal heel anders.
En dat was (gelukkig) ook zo.

Extra controles en echo’s werden vlot ingezet toen dat nodig was.

Kortom, een praktijk die ik iedereen zou aanbevelen! Want een zwangerschap is een leuke, maar soms ook spannende tijd en Vive heeft ervoor gezorgd (door de tijd de nemen en te luisteren) dat ik terugkijk op twee super fijne zwangerschappen.

Ontzettend fijn bijgestaan!

Alle verloskundige bij Vive hebben mij tijdens de zwangerschap goed begeleid, ik voelde mij gehoord en had vertrouwen in een fijne bevalling. Helaas werd ik medisch, maar de kraamtijd ben ik ontzettend fijn bijgestaan door Vive. Wederom voelde ik mij gehoord, er was ruimte voor een grapje en vooral voor goed advies. Dames, bedankt! 

Een brok aan ervaring!

Een brok aan ervaring is hoe wij verloskundige praktijk Vive zouden willen omschrijven. Het was voor ons de derde zwangerschap en hebben al twee andere verloskundige praktijken ervaren, Vive steekt hier toch wel bovenuit. Vooral tijdens de bevalling heeft Lisette er echt voor gezorgd dat het, zo ver als mogelijk, een hele prettige bevalling is geweest. Ook voor en na de bevalling hebben we de juiste zorg gekregen. De verloskundigen brengen naast alle ervaring ook veel enthousiasme en betrokkenheid met zich mee. Ook erg prettig dat alle echo’s bij de praktijk zelf uitgevoerd kunnen worden. Wij kunnen verloskundige praktijk Vive aan iedereen aanbevelen! Bedankt!

"Aandacht voor het kleine"