Ga direct naar de inhoud.

Missie & visie

Missie

Onze verloskundigenpraktijk staat voor professionele, liefdevolle en uiteraard persoonlijke zorg in de breedste zin van het woord. Vooral de persoonlijke benadering (met een Westlandse knipoog) staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast bewaken wij de gezondheid van moeder en kind en begeleiden wij jullie als aanstaande ouders in dit proces van kinderwens, zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Visie

1. Professioneel

Door persoonlijke betrokkenheid te combineren met onze vakkundigheid bieden wij verloskundige zorg van hoogwaardige kwaliteit. Alle verloskundigen zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV. Door middel van bij- en nascholingen en aanvullende opleidingen vernieuwen wij onze kennis en vaardigheden continu. We houden elkaar scherp door onderlinge toetsing en intervisie. Bij de begeleiding van je zwangerschap werken we intensief samen met andere zorgverleners, zoals de huisarts, gynaecoloog en kinderarts. Ook zijn we volop betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de verloskunde.

2. Persoonlijk en betrokken vanuit passie voor ons vak

We luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven je alle keuzevrijheid binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. We moedigen jou als zwangere aan vertrouwen te hebben in je eigen kracht en kunnen. We hebben oog voor je persoonlijke beleving in jouw eigen sociale situatie en wij vergeten vooral de (eventuele) partner niet!

3. Veelzijdig

De verloskundigen vormen samen met de praktijkassistentes een hecht en veelzijdig team. Alle verloskundigen hebben hun eigen specialiteit. Dat maakt dat we samen veel expertise en ervaring in huis hebben om deskundige verloskundige zorg te bieden. 

We beschikken over voldoende collega’s waardoor je verzekerd bent van voldoende liefde, tijd en aandacht. Wij hebben de luxe om 7x 24u per week een achterwacht te kunnen bellen binnen ons eigen team. Op deze manier combineren we persoonlijke en betrokken zorg met de stabiliteit en veelzijdigheid van de praktijk als geheel.