Verloskundigenpraktijk Vive

Verloskundigenpraktijk Vive is een bekende naam in het Westland. Het is een praktijk met enthousiaste, ervaren verloskundigen: Diana Lobert, Marye Mostert en Lisette Nolten. Ons team wordt ondersteund door 2 waarneemsters: Daniëlle en Pascale. Daarnaast staat onze assistente José de zwangeren te woord aan de telefoon of aan de balie.  Lindsey en Hester zijn onze vaste echoscopistes.  

VlVweb49
diana liggend

Diana Lobert

Ik ben Diana en werk in deze prachtige praktijk al sinds 2006. Ik ben moeder van 4 kids, dus heb het druk zat! Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Je ziet mij dus waarschijnlijk als eerste, bij het maken van je eerste echo! Maar ook tijdens de bevalling kan je mij tegenkomen, dus misschien start je je zwangerschap bij mij, maar ronden we hem ook samen af!

marye liggend

Marye Mostert

Ik ben Marye, moeder van 2 kinderen en ik werk al bij de praktijk sinds 2007. Samen met Lisette doe ik het cliëntenoverleg met de gynaecoloog en daarom veel van de intakegesprekken. Ook doe ik bevallingen en nog steeds, na zoveel jaar, met even veel plezier!

lisette liggend

Lisette Nolten

Ik ben moeder van 3 kinderen en sinds 1998 verloskundige. Ik ga mijzelf onderhand als echte "ouwe rot in het vak" beschouwen! Het fijne aan mijn jarenlange werkervaring is dat ik steeds relaxter bij een bevalling sta. En mocht je denken dat ik "alles" al gezien heb: nee hoor! Ook dat hebben de jaren mij geleerd: elke zwangerschap verloopt anders en elke bevalling net zo. Ik geniet er elke keer nog steeds van als ik door de prachtige Westlandse dorpen rijd, op weg naar iemand die mij nodig heeft. Een heerlijk werkgebied met een fantastische populatie. Je kan mij tegenkomen op het spreekuur of tijdens een bevallingsdienst. Ook ben ik degene die gebeld wordt als er een tongriem gekliefd moet worden.... 

Onze begeleiding:

Wij begeleiden vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. We begeleiden je zoals en dáár waar je wilt. Heb je specifieke wensen rondom jouw begeleiding of bevalling? Alles is bespreekbaar! Ons doel is om jou naar volle tevredenheid terug te laten kijken op deze unieke en speciale gebeurtenis in je leven. 

 

vive 172947323

Opleidingspraktijk

Wij zijn stagepraktijk van de Verloskunde Academie Rotterdam (VAR). In onze praktijk is dus soms een student aanwezig tijdens de spreekuren, bevallingen en de kraamvisites. De student zal dan het woord doen en de verloskundige vult het gesprek aan.

Bij alle handelingen die de student doet is een verloskundige aanwezig. Als wij nog niet (helemaal) zeker zijn van onze student zullen wij alle handelingen die zij uitvoert zelf nogmaals herhalen. Je kunt altijd aangeven indien je liever niet wilt dat de student een handeling verricht of een gesprek voert. 

vive 251581639

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is, met voldoende tijd en aandacht voor jouw eigen wensen rondom jouw begeleiding. Om de kwaliteit van onze zorg zo optimaal te maken volgen wij regelmatig bij- en nascholingen en hebben wij praktijkoverleg. Ook zijn wij lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen) en zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV, het BIG register en de Kamer van Koophandel. Zo weet je dat je terecht komt in een praktijk waar voortdurend hard gewerkt wordt aan de kwaliteit van zorg.