Verloskundigenpraktijk Vive

Verloskundigenpraktijk Vive is een maatschap met enthousiaste, ervaren verloskundigen: Diana Lobert, Marye Mostert en Lisette Nolten. Ons team wordt ondersteund door 2 waarneemsters: Daniëlle Zwart en Pascale Kuiters. Daarnaast staat onze assistente José de zwangeren ter woord aan de telefoon of aan de balie.  Jacqueline Zuiderwijk en Lindsey Boshuizen zijn onze vaste echoscopistes. 

VlVweb47
diana liggend

Diana Lobert

Diana Lobert, moeder van 4 kinderen. Werkzaam in deze praktijk sinds 2006. Zij is naast verloskundige ook echoscopiste. Je ziet haar waarschijnlijk als eerste, bij het maken van de eerste echo! Zij doet ook dienst, dus kan je haar bij de bevalling of in de kraamperiode ook tegenkomen.

marye liggend

Marye Mostert

Marye Mostert, moeder van 2 kinderen en werkzaam in deze praktijk sinds 2007. Zij voert samen met Lisette het cliëntenoverleg met de gynaecoloog en doet veel van de intakegesprekken. Ook doet zij bevallingen, dus misschien start je de zwangerschap bij haar en sluit je hem ook af met haar!

lisette liggend

Lisette Nolten

Lisette Nolten, moeder van 3 kinderen. Zij is werkzaam in deze praktijk sinds 2016, maar al sinds 1998 verloskundige. Lisette doet spreekuur en dienst. Samen met Marye voert zij het cliëntenoverleg. Lisette kan tongriempjes klieven en is stage-werkbegeleidster. 

Onze zorgverlening

Wij begeleiden de ongecompliceerde zwangerschap, geboorte en het kraambed (gedurende 6 weken). We verlenen zorg, controleren, adviseren, beantwoorden vragen en, indien nodig, ondernemen we actie als er iets niet goed lijkt te gaan. We begeleiden de bevalling thuis of in het ziekenhuis en streven ernaar dat de  bevalling zo veel mogelijk naar jullie eigen wens verloopt. Als je in het ziekenhuis onder controle bent geweest en/of bevallen bent, begeleiden wij het kraambed na thuiskomst. 

vive 294136328

Opleidingspraktijk

Wij zijn stagepraktijk van de Verloskunde Academie Rotterdam (VAR). In onze praktijk is dus soms een student aanwezig tijdens de spreekuren, bevallingen en de kraamvisites. De student zal dan het woord doen en de verloskundige vult het gesprek aan.

Bij alle handelingen die de student doet is een verloskundige aanwezig. Als wij nog niet (helemaal) zeker zijn van onze student zullen wij alle handelingen die zij uitvoert zelf nogmaals herhalen. Je kunt altijd aangeven indien je liever niet wilt dat de student een handeling verricht of een gesprek voert. 

vive 251581639

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is, met voldoende tijd en aandacht voor jouw eigen wensen rondom jouw begeleiding. Om de kwaliteit van onze zorg zo optimaal te maken volgen wij regelmatig bij- en nascholingen en hebben wij praktijkoverleg. Ook zijn wij lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen) en zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV, het BIG register en de Kamer van Koophandel. Zo weet je dat je terecht komt in een praktijk waar voortdurend hard gewerkt wordt aan de kwaliteit van zorg.