Verloskundigenpraktijk Vive

Verloskundigenpraktijk Vive is een bekende naam in het Westland. Het is een praktijk met enthousiaste, ervaren verloskundigen: Marye Mostert, Lisette Nolten en Diana Lobert. Omdat wij goede zorg willen geven aan jullie, moeten we ook goed voor onszelf zorgen. Daarom hebben we af en toe een waarneemster die het mogelijk maakt dat wij af en toe ook vrij kunnen zijn, ons kunnen bijscholen en aandacht aan ons gezin kunnen geven. Achter de balie tref je José, de engel die ons en jou met raad en daad bijstaat. Het team is helemaal compleet met Lotte, onze echoscopiste die de medische én de pretecho's maakt. 

vlvsep web23

2023Vive web43

Marye Mostert

Op weg zijn naar een nieuw leven dat van start gaat, een nieuw gezin dat gevormd gaat worden, een vrouw begeleiden die (weer) moeder gaat worden, dat is toch wel t mooiste dat er is. Voordat ik in 2006 startte als verloskundige heb ik eerst de opleiding HBO- verpleegkunde afgerond en 4 jaar in het ziekenhuis gewerkt als verpleegkundige. Een hele fijne basis om de verloskundige te worden die ik nu ben! Ik ben moeder van een dochter (2008) en een zoon (2012).  De combinatie van werken als verloskundige, ondernemer zijn én het moederschap is uitdagend en leuk. Het “eigen baas” zijn over je dienst en nooit weten hoe je de dag (en nacht!) weer gaat verlopen vind ik heerlijk. Het is voor mij elke keer weer een eer om vrouwen te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en het magische moment van de bevalling. Om een vrouw zó in haar kracht te zien staan is echt fantastisch!

2023Vive web37

Lisette Nolten

Ik ben moeder van 3 kinderen en sinds 1998 verloskundige. Ik ga mijzelf onderhand als echte "ouwe rot in het vak" beschouwen! Het fijne aan mijn jarenlange werkervaring is dat ik steeds relaxter bij een bevalling sta. En mocht je denken dat ik "alles" al gezien heb: nee hoor! Ook dat hebben de jaren mij geleerd: elke zwangerschap verloopt anders en elke bevalling net zo. Ik geniet er elke keer nog steeds van als ik door de prachtige Westlandse dorpen rijd, op weg naar iemand die mij nodig heeft. Westlanders zijn trots op hun roots en dat ben ik afgelopen jaren goed gaan begrijpen: een heerlijk werkgebied met fantastische mensen. Ik heb Westlandse vrouwen leren kennen als nuchtere, hardwerkende, pittige meiden! En dan die heerlijk doorvoede baby's: het is heus waar: de Westlandse baby is nét een maatje groter als gemiddeld! Ik hoop nog vele jaren getuige te mogen zijn van het meest bijzondere en ingrijpende moment in het leven: de groei en geboorte van een kind.

2023Vive web10

Diana Lobert

Mijn naam is Diana en sinds 2006 ben ik als echte 'Westlandse' werkzaam in deze praktijk als verloskundige. Inmiddels heb ik zelf mogen ervaren hoe bijzonder een zwangerschap en bevalling is en ben ik trotse moeder van 4 kinderen.
Naast de controles, bevalling en kraamvisites kan je mij tegenkomen als echoscopiste.  De ontwikkeling van een pril mensenleven en zwangerschap blijft fascineren. Het is dan ook heel bijzonder dat ik het van zo dichtbij mag meemaken.
Met liefde, aandacht, rust, betrokkenheid streef ik ernaar een vertrouwensband met de aanstaande ouders op te bouwen en mag ik deel uit maken van één van de meest bijzondere periodes uit het leven.
Het voelt echt als een voorrecht om dit mooie vak uit te mogen oefenen!
Het is elke dag anders en elke dag weer even bijzonder!

Onze begeleiding:

Wij begeleiden vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. We begeleiden je zoals en dáár waar je wilt. Heb je specifieke wensen rondom jouw begeleiding of bevalling? Alles is bespreekbaar! Ons doel is om jou naar volle tevredenheid terug te laten kijken op deze unieke en speciale gebeurtenis in je leven. 

 

vive 172947323

Wij streven naar kwaliteit.

We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is, met voldoende tijd en aandacht voor jouw eigen wensen rondom jouw begeleiding. Om de kwaliteit van onze zorg zo optimaal te maken volgen wij regelmatig bij- en nascholingen en hebben wij praktijkoverleg. Ook zijn wij lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen) en zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de KNOV, het BIG register en de Kamer van Koophandel. Onze echoscopistes zijn professioneel opgeleid en worden jaarlijks gecertificeerd.  Zo weet je dat je terecht komt in een praktijk waar voortdurend hard gewerkt wordt aan de kwaliteit van zorg. 

Heb je ondanks onze inzet iets waar je niet tevreden over bent? Maak dat in eerste instantie bespreekbaar met (liefst de direct betrokken) verloskundige. Kom je er samen niet uit? Dan sta je vrij om contact op te nemen met de klachtenfunctionaris voor advies en bijstand.