Heel fijn, warm en persoonlijk contact.

Tijdens mijn zwangerschap van onze zoon ontzettend goed begeleid door de verloskundigen van Vive! Heel fijn, warm en persoonlijk contact en iedereen was even kundig, betrokken en vooral ook lief! Dat geldt ook voor de echoscopistes en de assistentes. Als ik ergens over mailde of belde werd er snel gereageerd of actie ondernomen als dat nodig was.

Ik vond het dan ook erg jammer dat ik uiteindelijk aan het ziekenhuis overgedragen ben, maar gelukkig zag ik de vertrouwde gezichten in mijn kraamtijd weer terug. Ik vind het gewoon jammer dat deze tijd erop zit en ik geen bezoekjes meer aan de praktijk hoef te brengen. ;)

Lieve allemaal, ik kan jullie aan iedereen aanraden! Ga zo door en nogmaals dank voor alles!

Superfijne praktijk!

Super fijne praktijk! Iedere verloskundige kent je inclusief je dossier. Ze zijn zeer kundig en vriendelijk. Bellen mag altijd en komen snel bij je langs als je dat fijn vindt.
Bij mijn beide zwangerschappen hier onder controle gestaan. Mocht er een derde komen, dan kom ik hier zeker terug!

Tot ziens!

Fijne praktijk met super verloskundigen en assistenten. Vanaf het begin onwijs op mijn (ons) gemak gevoeld. Tot het eind hebben alle toppers van VIVE ons goed begeleid. Stuk voor stuk hebben de dames onwijze passie voor het vak en dat straalt de hele praktijk uit. Daarom zeg ik: tot ziens! ❤️

Wat een geweldige toppers bij Vive!

Wat een geweldige toppers bij Vive,

De meiden van Vive hebben mij bij alle vier mijn kinderen begeleid in mijn zwangerschap en bevallingen. En zal hier altijd een super fijne herinnering aan houden! Er zit een flinke dosis aan ervaring, ze maken het bijzondere van het zwanger zijn persoonlijk.
Heb mij altijd erg gehoord gevoeld, kon met alles bij ze terecht. Kortom, het was een feestje om de afgelopen jaren bij jullie rond te mogen lopen.

Diana, Marije en Lisette, dank voor alle goede zorgen. Zal jullie zeker niet vergeten!!

Wat een fantastische dames!

Voor de tweede keer bij deze praktijk onze zwangerschap mogen doorlopen! Wat een fantastische dames werken hier. Vragen wat je wilt en kijken hoe zij daar op in kunnen spelen de gehele zwangerschap. Onzekerheden ook dan luisteren ze naar je gevoel en jou wensen!
Ze denken dan ook zeker mee als je kind met 36 weken in stuit ligt hoe gaan we dit samen doen en wat kunnen we doen! Dankzij deze gesprekken is hij dan toch nog vanzelf gedraaid en heeft ons dat een hoop rust gegeven.

Fijne, vriendelijke begeleiding.

Fijne vriendelijke begeleiding, altijd meelevend geweest tijdens de gehele zwangerschap. Ik raad deze praktijk aan iedereen aan!

Wat een ontzettend fijne praktijk is Vive!

Wat een ontzettend fijne praktijk is Vive!

Inmiddels bevallen van mijn 2e zoontje en bij beide zwangerschappen liep ik bij Vive.
Zeer professioneel en ook erg betrokken.
Ik vond het namelijk ook weer heel leuk om bij mijn 2e zwangerschap bij ze aan te kloppen. Het voelt namelijk erg vertrouwd (en stiekem erg gezellig met o.a. Diane en Marye die ik veel in beide zwangerschappen tijdens het spreekuur heb gehad!).

Mijn 1e bevalling was erg pittig en voor mijn 2e bevalling hebben ze daar ook goed aandacht aan besteed. We hebben het er vaak over gehad. Zo kon ik ook aangeven wat ik bij de volgende bevalling anders zou willen, ook al gaat een 2e bevalling meestal heel anders.
En dat was (gelukkig) ook zo.

Extra controles en echo’s werden vlot ingezet toen dat nodig was.

Kortom, een praktijk die ik iedereen zou aanbevelen! Want een zwangerschap is een leuke, maar soms ook spannende tijd en Vive heeft ervoor gezorgd (door de tijd de nemen en te luisteren) dat ik terugkijk op twee super fijne zwangerschappen.

Ontzettend fijn bijgestaan!

Alle verloskundige bij Vive hebben mij tijdens de zwangerschap goed begeleid, ik voelde mij gehoord en had vertrouwen in een fijne bevalling. Helaas werd ik medisch, maar de kraamtijd ben ik ontzettend fijn bijgestaan door Vive. Wederom voelde ik mij gehoord, er was ruimte voor een grapje en vooral voor goed advies. Dames, bedankt! 

Een brok aan ervaring!

Een brok aan ervaring is hoe wij verloskundige praktijk Vive zouden willen omschrijven. Het was voor ons de derde zwangerschap en hebben al twee andere verloskundige praktijken ervaren, Vive steekt hier toch wel bovenuit. Vooral tijdens de bevalling heeft Lisette er echt voor gezorgd dat het, zo ver als mogelijk, een hele prettige bevalling is geweest. Ook voor en na de bevalling hebben we de juiste zorg gekregen. De verloskundigen brengen naast alle ervaring ook veel enthousiasme en betrokkenheid met zich mee. Ook erg prettig dat alle echo’s bij de praktijk zelf uitgevoerd kunnen worden. Wij kunnen verloskundige praktijk Vive aan iedereen aanbevelen! Bedankt!

Een aanrader.

Mijn zwangerschap was pittig, aangezien ik voor de tweede keer een zwangerschap met hg (hyperemesis gravidarum, ook wel overmatig overgeven en extreme misselijkheid) moest doorstaan. Daardoor regelmatig in het ziekenhuis door uitdroging maar wat voelde ik me gesteund door Vive. Ze hielden mij goed in de gaten, waren op de hoogte van mijn situatie en deden alles wat binnen hun macht lag. Door het gebruik van zware medicijnen was ik erg onzeker of alles wel goed zou gaan, keer op keer stelden ze mij gerust of had ik een echo. Echt toppers. Een luisterend oor, huisbezoek, niets was teveel. Ondanks de heftige maanden, heel blij dat onze zoon er is!! Helaas niet thuis kunnen bevallen door te lang gebroken vliezen maar Lisette en Marye hebben mij door de maanden geen gesleept. Ook alle andere meiden bedankt!! Toppers! Echt een aanrader als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding.

Geweldige begeleiding!

Geweldige begeleiding van deze fantastische en kundige toppers! Een hele fijne ervaring gehad op alle momenten, waarvoor heel veel dank!

Hele fijne zorg gehad....

Hele fijne zorg gehad van de dames van Vive… Ze houden rekening met je wensen en voorkeuren. Hele fijne begeleiding gehad bij de bevalling die uiteindelijk thuis is geweest… Top dames zijn het met hart voor hun patiënten.