We zijn altijd goed geholpen en ondersteund!

Wij hebben inmiddels drie mooie kinderen! Alle drie de zwangerschappen bij Vive onder controle geweest. Drie totaal verschillende bevallingen gehad, waar we goed op terug kunnen kijken. Het was altijd fijn om met de meiden van Vive te praten over deze bijzondere bevallingen. We zijn altijd goed geholpen en ondersteund! Bedankt lieve meiden van Vive!

Dankwoord voor de geweldige begeleiding.

Dankwoord voor de geweldige begeleiding tijdens en na de bevalling. Alle vragen kunnen besproken worden en zorgen nemen ze gefundeerd weg. Maken even extra tijd vrij als de situatie dat vraagt. Ze kijken ook echt naar jou en gaan niet uit van stereotypen. Twee kinderen na 41 weken gekregen waarvan 1 een prachtige hands off thuis badbevalling, welke zij mij ook gunde na een pittige eerste bevalling en daarom goed meekeken wat verantwoord was en stelde mijn man ook goed gerust.
Ook gaven ze adequaat advies bij de borstvoeding, ben echt heel dankbaar voor deze begeleiding en mijn familie ook. De verloskundige praktijk is voor mij niet de dichtstbijzijnde maar absoluut de beste!

Wat een fijne en warme praktijk.

Wat een fijne warme praktijk.
13 jaar geleden kwam ik hier als 17 jarig meisje binnen, zwanger van mn oudste. Al toen werd ik goed en fijn geholpen , en voelde dit erg warm en vertrouwd.
Bij mijn 2 en 3e zwangerschap ook weer voor vive gekozen. Wederom in een warm en fijn bad van verloskundige om me heen.
Bij mijn 4e zwangerschap, werd ik dan ook ook heel warm onthaald door een van de verloskundige, die het super leuk vond, dat ze mij weer zwanger mocht meemaken.
Onverwachts een thuis bevalling, die heel relax en soepel verliep, wat was dat fijn. Want ik vond het maar niets, thuis bevallen die gedachtes zijn nu helemaal weg, door de fijne en goede begeleiding.
Na 13 jaar en 4 kindjes verder, sluit ik het hoofdstuk met een warm en fijn gevoel af.
Niets was te gek, niets was raar en goede begeleiding.
voor mijn partner waren ze ook heel begripvol en geen vraag was te gek.

Dag lieve meiden van Vive la vie.
Jullie zijn allemaal toppers.

De meiden krijgen een dikke 10!

Een Super en mooie verloskundige paraktijk. Ik ben super blij dat ik voor jullie heb gekozen.

De meiden van VIVE krijgen van ons een dikke 10!
De passie voor hun vak spat er vanaf en kun je goed merken door de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak. Ze zijn erg tactvol, vakkundig en erg tactvol!

Ze zijn altijd goed bereikbaar en nemen de tijd voor je. Daarnaast had ik me geen professionelere begeleiding kunnen wensen tijdens mijn gehele zwangerschap.

Diana heeft ons tijdens de onverwachte thuis bevalling en nasleep fantastisch begeleid! We konden ons geen betere verloskundige en vooral geen fijner persoon naast ons wensen!! ♡

Geen vraag was jullie te gek en geen tijd was jullie laat, ontzettend bedankt voor alle goeie zorgen!

Groetjes Halima

Een plek in ons hart.

Wij zijn zo goed geholpen door deze lieve mensen. Ze staan echt dag en nacht voor je klaar. Ook bij de nazorg bij onze miskraam zijn we zo goed geholpen. Deze mensen hebben echt een plekje in ons hart

Hele fijne nazorg.

Inmiddels 2 kindjes verder en bij beide zwangerschappen bij Vive gezeten. Beide bevallingen vond ik mentaal heel pittig maar in de voorbereiding hebben ze mij daarin ontzettend gesteund.

Misschien nog wel fijner was de nazorg erna: een luisterend oor, begrip, lieve woorden om weer een beetje zelfvertrouwen te krijgen...

Dank jullie wel lieve meiden! Ik wens jullie nog heel veel lieve baby's die jullie op de wereld mogen zetten

Ik kijk met een heel positief gevoel terug!

Liset was aanwezig bij mijn (thuis)bevalling. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Ze was rustig, hield goed de voortgang in de gaten maar liet ons samen onze gang gaan. Hierdoor had ik het gevoel dat ik zelf de regie had, maar wel de juiste tips kreeg op het juiste moment. Ik kan iedereen Liset aanraden als verloskundige. Ik ben haar heel dankbaar dat ik met zo'n positief gevoel terugkijk op mijn bevalling!

Super fijne verloskundige.

Super fijne verloskundige, ze helpen je met alle vragen die je heb, en je kan ze altijd bellen dag en nacht. Tijdens mijn zwangerschap super goed geholpen en gesteund.

Top team!

Super fijne verloskundige, wat een top team! Altijd zo fijn behandeld door iedereen, ook al werd ik na 34 medisch nog altijd contact gehouden met Vive. Zelfs in de avond uren werd ik gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Nu bevallen van een gezonde zoon. Bedankt lieve meiden!

Ik raad iedereen Vive aan!

Ik ben tijdens mijn eerste en tweede zwangerschap ontzettend fijn geholpen en begeleid door de meiden van Vive.
Dit keer thuis bevallen onder begeleiding van Bo en wat heb ik dat fijn ervaren! Haar duidelijke instructies en aanmoediging heeft mij er echt doorheen geholpen. Ik raad iedereen in mijn omgeving Vive aan.

Staan dag en nacht voor je klaar

De begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling was echt ontzettend fijn! Alle dames zijn zo lief en staan dag en nacht voor je klaar. Ik zou jullie iedereen aanraden!

Geweldige meiden!

Geweldige meiden! Je krijgt veel informatie en steun. Ze hebben veel kennis, zijn altijd vrolijk en op tijd. Ook altijd te bereiken. Zeker een aanrader!!