Staan dag en nacht voor je klaar

De begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling was echt ontzettend fijn! Alle dames zijn zo lief en staan dag en nacht voor je klaar. Ik zou jullie iedereen aanraden!

Geweldige meiden!

Geweldige meiden! Je krijgt veel informatie en steun. Ze hebben veel kennis, zijn altijd vrolijk en op tijd. Ook altijd te bereiken. Zeker een aanrader!!

Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren.

De meiden van Vive zijn erg kundig en ervaren. Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. De persoonlijke benadering was fijn, de zorg tijdens de zwangerschap en ook de nazorg in de week na de bevalling was top.

Ik ben jullie dankbaar!

Als eerste, nogmaals bedankt voor alle goede zorg! Mijn eerste eerste zwangerschap dus alles was nieuw voor mij, maar ik ben super goed begeleid door iedereen bij Vive. Als ik wilde langskomen met spoed, dan kon dat. Als ik een extra afspraak wilde dan mocht dat. Als ik gerustgesteld wilde worden telefonisch, dan werd daar de tijd voor genomen. Ik wil José bedanken voor haar rustgevende woorden altijd aan de telefoon. Ik wil Diana bedanken voor haar moederschap, en haar empathie. Ik wil Lotte bedanken voor haar tientallen echo’s met mij, haar lieve woorden en dat ze mij altijd goed nieuws gaf. Ik wil Lisette bedanken dat ze mij altijd wakker schudde, en het positieve naar voren bracht. Ik wil Marije enorm bedanken voor haar aanmoedigende conversaties met mij. “Jij kan dit” dat is wat ze altijd zei. Ik heb het gedaan! Hij is er, gezond en wel. Ik ben jullie dankbaar!

Fantastische ondersteuning ervaren.

Dat we vier zwangerschappen bij deze verloskundige praktijk hebben doorlopen is al een indicatie van de fantastische ondersteuning die wij hebben ervaren keer op keer.

Van ondersteuners, echoscopisten tot de verloskundigen, stuk voor stuk bekwaam en gaan verder dan alleen het bieden van de professionele zorg. Wij zijn elke keer in een warm bad terecht gekomen. Bij vragen, onzekerheden, of feedback over een ervaring staan ze klaar en wordt er echt naar je geluisterd en wordt het toegepast. Ook is er aandacht voor de partner in deze zorg.

Hun streven om bij elke zwangerschap alle verloskundigen te ontmoeten, zodat je geen vreemde naast je hebt op het moment van geboorte, maken ze waar.

Voor ons is de cirkel nu rond en nemen daarmee afscheid van de praktijk. Dit met een grote lach, maar toch ook met een traan, want we gaan ze allemaal missen.

Een top team aan dames!

Een top team aan dames die je vanaf dag 1 thuis laten voelen. Ik voelde me altijd welkom alsof je er al jaren komt. Geen vraag is teveel en er wordt veel gelachen met de dames van Vive!
Bedankt voor de mooie tijd ik heb mede dankzij jullie een heerlijke zwangerschap gehad :)

Zonder twijfel weer bij Vive.

Hele zwangerschap en bevalling perfecte begeleiding. Mocht er ooit nog een zwangerschap komen, zonder twijfel weer bij Vive

Geen vraag die je stelt is gek.

Ik heb mij altijd gehoord gevoeld bij Vive. Geen vraag die je stelt is gek en ze geven je goed advies. De verloskundige Lisette, Marye en Diana zijn erg lief, kundig en willen echt wat het beste is voor jou en je kindje. De assistent José heeft mij altijd goed te woord gestaan bij vragen of het maken van afspraken en is ook heel begripvol en meedenkend geweest. Ik heb 2 prachtige thuisbevallingen gehad met jullie erbij! Meiden bedankt voor het begeleiden van de 2 bevallingen van onze dochters en de goede zorgen! Daarom raad ik iedereen aan om naar Vive te gaan!

Heel fijn, warm en persoonlijk contact.

Tijdens mijn zwangerschap van onze zoon ontzettend goed begeleid door de verloskundigen van Vive! Heel fijn, warm en persoonlijk contact en iedereen was even kundig, betrokken en vooral ook lief! Dat geldt ook voor de echoscopistes en de assistentes. Als ik ergens over mailde of belde werd er snel gereageerd of actie ondernomen als dat nodig was.

Ik vond het dan ook erg jammer dat ik uiteindelijk aan het ziekenhuis overgedragen ben, maar gelukkig zag ik de vertrouwde gezichten in mijn kraamtijd weer terug. Ik vind het gewoon jammer dat deze tijd erop zit en ik geen bezoekjes meer aan de praktijk hoef te brengen. ;)

Lieve allemaal, ik kan jullie aan iedereen aanraden! Ga zo door en nogmaals dank voor alles!

Superfijne praktijk!

Super fijne praktijk! Iedere verloskundige kent je inclusief je dossier. Ze zijn zeer kundig en vriendelijk. Bellen mag altijd en komen snel bij je langs als je dat fijn vindt.
Bij mijn beide zwangerschappen hier onder controle gestaan. Mocht er een derde komen, dan kom ik hier zeker terug!

Tot ziens!

Fijne praktijk met super verloskundigen en assistenten. Vanaf het begin onwijs op mijn (ons) gemak gevoeld. Tot het eind hebben alle toppers van VIVE ons goed begeleid. Stuk voor stuk hebben de dames onwijze passie voor het vak en dat straalt de hele praktijk uit. Daarom zeg ik: tot ziens! ❤️

Wat een geweldige toppers bij Vive!

Wat een geweldige toppers bij Vive,

De meiden van Vive hebben mij bij alle vier mijn kinderen begeleid in mijn zwangerschap en bevallingen. En zal hier altijd een super fijne herinnering aan houden! Er zit een flinke dosis aan ervaring, ze maken het bijzondere van het zwanger zijn persoonlijk.
Heb mij altijd erg gehoord gevoeld, kon met alles bij ze terecht. Kortom, het was een feestje om de afgelopen jaren bij jullie rond te mogen lopen.

Diana, Marije en Lisette, dank voor alle goede zorgen. Zal jullie zeker niet vergeten!!