Couldn't have asked for more!

Excellent midwife practice, couldn't have asked for more. I received such good care and all the midwives were so kind and understanding to my needs. I would definitely recommend them!

Een hele fijne Westlandse praktijk.

Hele fijne Westlandse verloskundigenpraktijk met stuk voor stuk lieve, betrokken en ervaren verloskundigen en assistenten! Heel goed begeleid tijdens mijn zwangerschap en (helaas alleen) het begin van mijn bevalling! Maar wel de stem van Marye ‘in mijn hoofd’ gehoord tijdens mijn bevalling, wat ervoor gezorgd heeft dat ik een weloverwogen beslissing kon maken! :) Dank jullie wel!

Keep up the good work.

Op deze voor mij bijzondere Moederdag een review voor deze toppers. Door een aantal misgelopen zwangerschappen was ik het vertrouwen in mijn lijf kwijtgeraakt. Ik kreeg bij deze nieuwe zwangerschap zoveel persoonlijke aandacht en ben heel goed begeleid bij deze mentaal toch wel pittige zwangerschap. Ik kon altijd bellen of langskomen als ik mij onzeker voelde. En ik kon mijn zorgen delen en bespreken en voelde mij begrepen. Dit heeft mij in ieder geval echt heel erg geholpen. Deze dames zijn echt toppers! Dus als iemand zit te wachten op mijn mening dan moet je zeker hierheen gaan. Waarom dan toch 4 sterren? Ik blijf een Westlandse en er moet altijd ruimte blijven voor verbetering toch 😉 dus ik zou zeggen keep up the good work.

In de toekomst kom ik zeker terug!

Zowel tijdens als na mijn zwangerschap heb ik me op mijn gemak gevoeld bij de toppers van Vive en hebben zij me goed begeleid. Mocht ik in te toekomst nog een keer zwanger worden kom ik hier zeker terug!

Altijd liefdevol begeleid.

Vanaf het begin tot het einde van mijn zwangerschappen, ben ik altijd liefdevol begeleid. Het was altijd fijn om in de praktijk te komen van VIVE. Alle verloskundige waren toppers! Als ik terug kijk op mijn laatste bevalling, dan was dat zo een mooie ervaring. Dankzij de goede begeleiding van de verloskundige! Dank jullie wel!!!

Vive zet je in je kracht!

Wat een ontzettend fijne en liefdevolle begeleiding geven alle dames van Vive. Zowel tijdens de zwangerschap, als bevalling, als kraamweek. Elke vraag en onzekerheid wordt met evenveel warmte behandeld en de dames van Vive zetten je echt in je kracht als mama(to-be).

Fantastische zorg en begeleiding.

Twee keer fantastische zorg en begeleiding gehad van de dames van Vive. Al vanaf het eerste (telefonische) contact het gevoel dat ik in goede handen was. Ze staan echt dag en nacht voor je klaar en mede dat zorgde voor twee x een prettige zwangerschap en bevalling. Meiden, enorm bedankt voor de fijne tijd en jullie goede zorgen! ♥️

Liefdevolle, begripvolle en steunende begeleiding!

Wij zijn onder controle geweest bij Vive voor onze dochter en zoon! We hebben de begeleiding als liefdevol, begripvol en steunend ervaren.. Vanaf het begin tot bijna het einde, helaas liepen onze zwangerschappen niet zoals we gehoopt hadden en moesten wij overgenomen worden door het ziekenhuis! Wij wensen Vive nog vele mooie zwangerschappen en bevallingen toe!

Naar volle tevredenheid begeleid!

Het afgelopen jaar zijn wij door de verloskundigen van VIVE naar alle tevredenheid begeleid bij onze eerste zwangerschap. Vanaf het eerste moment werden wij enthousiast ontvangen, voelden we ons (ondanks alle beperkingen door COVID-19) welkom en op ons gemak, waardoor de drempel om vragen te stellen meteen laag lag. Tijdens alle contactmomenten werd de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven. Op vragen werd altijd snel en duidelijk gereageerd, ook door de dames achter de balie. Dames, ontzettend bedankt voor alles!

Wij kijken terug op een mooie bevalling.

Lieve Lisette, Wat kijken wij terug op een mooie bevalling! Mede door jouw rustige en fijne begeleiding is dit één van de hoogtepuntjes uit ons leven! En helemaal bijzonder dat onze knul precies geboren is op jouw 45e verjaardag! Dank jewel! Lieve groeten van ons allemaal.

Vive is een erg persoonlijke praktijk.

Vive is een erg persoonlijke praktijk. Een warm welkom bij het eerste telefoongesprek. Je begint als stel aan een proces waar je zelf weinig van af weet en Vive heeft ons heel goed begeleidt hierin en dit gaf zelfvertrouwen. Alles leek zo vanzelf te gaan met hun begeleiding. Ook heel fijn is dat alle echo's in de praktijk worden gedaan. Met de bevalling namen ze mij heel serieus en stond de verloskundige na een telefoontje al na 10 minuten in onze slaapkamer... en geloof me, ze had niet later moeten komen! Ik ben hier hun heel dankbaar voor dat ze meteen hebben geluisterd. Dames, super bedankt voor het begeleiden van dit mooie proces! Wij gaan lekker genieten van onze mooie dochter.

Tijdens mijn zwangerschappen heel goed begeleid.

Tijdens mijn beide zwangerschappen heel goed begeleid door de verloskundigen. Ook bij vragen rondom mijn werksituatie en het Coronavirus hebben ze heel actief mee gedacht en was er een snelle communicatie via de mail. De rust, aandacht en expertise die ze uitstralen gaf mij het vertrouwen wat zowel tijdens je zwangerschap als de bevalling zo fijn is.