Verloskundigenpraktijk Vive voor Wateringen en omgeving

Verloskundigenpraktijk Vive is een bekende naam in  Wateringen en omgeving. Het is een praktijk met enthousiaste, ervaren verloskundigen: Diana Lobert, Marye Mostert en Lisette Nolten.   Ons team wordt ondersteund door 2 waarneemsters: Daniëlle en Pascale.   Daarnaast staat onze assistente José de zwangeren te woord aan de telefoon of aan de balie.   Lindsey en Hester zijn onze vaste echoscopistes.  

vlvsep web23
vlvsep web83

Diana Lobert

Mijn naam is Diana en sinds 2006 ben ik als echte 'Westlandse' werkzaam in deze praktijk als verloskundige. Inmiddels heb ik zelf mogen ervaren hoe bijzonder een zwangerschap en bevalling is en ben ik trotse moeder van 4 kinderen.
Naast de controles, bevalling en kraamvisites kan je mij tegenkomen als echoscopiste.  De ontwikkeling van een pril mensenleven en zwangerschap blijft fascineren. Het is dan ook heel bijzonder dat ik het van zo dichtbij mag meemaken.
Met liefde, aandacht, rust, betrokkenheid streef ik ernaar een vertrouwensband met de aanstaande ouders op te bouwen en mag ik deel uit maken van één van de meest bijzondere periodes uit het leven.
Het voelt echt als een voorrecht om dit mooie vak uit te mogen oefenen!
Het is elke dag anders en elke dag weer even bijzonder!

vlvsep web63

Marye Mostert

Op weg zijn naar een nieuw leven dat van start gaat, een nieuw gezin dat gevormd gaat worden, een vrouw begeleiden die (weer) moeder gaat worden, dat is toch wel t mooiste dat er is. Voordat ik in 2006 startte als verloskundige heb ik eerst de opleiding HBO- verpleegkunde afgerond en 4 jaar in het ziekenhuis gewerkt als verpleegkundige. Een hele fijne basis om de verloskundige te worden die ik nu ben! Ik ben moeder van een dochter (2008) en een zoon (2012).  De combinatie van werken als verloskundige, ondernemer zijn én het moederschap is uitdagend en leuk. Het “eigen baas” zijn over je dienst en nooit weten hoe je de dag (en nacht!) weer gaat verlopen vind ik heerlijk. Het is voor mij elke keer weer een eer om vrouwen te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en het magische moment van de bevalling. Om een vrouw zó in haar kracht te zien staan is echt fantastisch!

vlvsep web77

Lisette Nolten

Ik ben moeder van 3 kinderen en sinds 1998 verloskundige. Ik ga mijzelf onderhand als echte "ouwe rot in het vak" beschouwen! Het fijne aan mijn jarenlange werkervaring is dat ik steeds relaxter bij een bevalling sta. En mocht je denken dat ik "alles" al gezien heb: nee hoor! Ook dat hebben de jaren mij geleerd: elke zwangerschap verloopt anders en elke bevalling net zo. Ik geniet er elke keer nog steeds van als ik door de prachtige Westlandse dorpen rijd, op weg naar iemand die mij nodig heeft. Westlanders zijn trots op hun roots en dat ben ik afgelopen jaren goed gaan begrijpen: een heerlijk werkgebied met fantastische mensen. Ik heb Westlandse vrouwen leren kennen als nuchtere, hardwerkende, pittige meiden! En dan die heerlijk doorvoede baby's: het is heus waar: de Westlandse baby is nét een maatje groter als gemiddeld! Ik hoop nog vele jaren getuige te mogen zijn van het meest bijzondere en ingrijpende moment in het leven: de groei en geboorte van een kind.

Onze begeleiding in Wateringen

Wij begeleiden vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. We begeleiden je zoals en dáár waar je wilt. Heb je specifieke wensen rondom jouw begeleiding of bevalling? Alles is bespreekbaar! Ons doel is om jou naar volle tevredenheid terug te laten kijken op deze unieke en speciale gebeurtenis in je leven. 

 

vive 172947323

Kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze zorgverlening persoonlijk is, met voldoende tijd en aandacht voor jouw eigen wensen rondom jouw begeleiding. Om de kwaliteit van onze zorg zo optimaal te maken volgen wij regelmatig bij- en nascholingen en hebben wij praktijkoverleg. Ook zijn wij lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen) en zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de   KNOV, het   BIG  register en de Kamer van Koophandel.  Zo weet je dat je terecht komt in een praktijk waar voortdurend hard gewerkt wordt aan de kwaliteit van zorg. 

Het hart van het Westland

Ben je zwanger en zoek je een praktijk waar je als zwangere centraal staat? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang dé verloskundigenpraktijk in Wateringen    en omstreken. Bij ons stroomt niet alleen Westlands bloed door de aderen, maar ook de liefde voor het vak! Iedereen is uniek. Samen zullen we een op jouw lijf geschreven pad uitstippelen om je de persoonlijke aandacht te geven die elke zwangere verdient!

vive juni33