Ga direct naar de inhoud.

Pretecho's

Iedere zwangere vrouw kent wel het gevoel door een luikje naar binnen te willen kijken. Even een glimp opvangen van de baby waar u nog maanden op wachten moet. Naast de standaard echo’s die u aangeboden krijgt, kunnen wij u deze mogelijkheid nu bieden! 

Heeft u geen medische indicatie maar wilt u toch uw kindje bekijken, even zien hoe het met uw zwangerschap in een vroeg of later stadium gaat, alvast vingertjes en teentjes tellen of wilt u graag weten of u een zoon of dochter krijgt, dan kunt u bij ons terecht voor een pretecho! Het uitgangspunt is dus de baby zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen, zodat er een herkenbare opname kan worden gemaakt.

Wij, als verloskundigen, vinden het elke keer weer bijzonder hoe nieuw leven zich ontwikkelt en zijn dan ook blij met de 2D, 3D & 4D techniek die het mogelijk maakt even een kijkje te nemen in de bewegende wereld van uw eigen ukkie. Om dit te realiseren hebben wij 2 zeer ervaren, gekwalificeerde en enthousiaste echoscopistes aangenomen die de pretecho’s gaan verrichten. De naam zegt het al…geen medische echo maar leuk even naar uw ukkie kijken in 2D, 3D en 4D beeld! Wij nemen alle tijd om in een prettige en ontspannen sfeer uw baby in beeld te brengen.

Voor meer info www.pretechocentrumukkie.nl


Lees ook