Pretecho's

Ben je nieuwsgierig hoe de baby eruit ziet, hoe hij zich gedraagt en of het een jongen of meisje is? In ons eigen pretecho-centrum maken wij 2, 3 én 4D echo's.

echo pret vive

Wil je je kindje bekijken, alvast vingertjes en teentjes tellen of wil je graag weten of je een zoon of dochter krijgt? Dan kan je bij ons terecht voor een pretecho! 

Het is bijzonder hoe nieuw leven zich ontwikkelt en wij zijn blij met de 2D, 3D & 4D techniek van ons high-tech echo apparaat, die het mogelijk maakt even een kijkje te nemen in de beschutte wereld van je kleintje. Wij hebben ervaren, gekwalificeerde en enthousiaste echoscopistes in dienst die pretecho’s maken.

Voor meer info en prijzen kijk je op www.pretechowestland.nl.

Een afspraak maken kan bij de praktijkassistente tijdens de spreekuurtijden.

Ook hebben wij hele leuke kadobonnen!

Bij een pretecho wordt het beeld voor een groot deel bepaald door de ligging van de baby. Het is natuurlijk niet af te dwingen hoe het kindje ligt en hoe het zich tijdens de echo "gedraagt". Hou daar qua verwachtingen rekening mee als je een pretecho boekt, om teleurstelling te voorkomen. We nemen uitgebreid de tijd om mooie plaatjes en eventueel een filmpje te maken. Er zitten dus altijd leuke beelden tussen. Lukt het écht niet? Dan mag je 1 keer gratis terugkomen.