Babymassage

Een ontspannen en blije baby, daar word je zelf ook ontspannen van!

iStock 485471348 scaled

Je baby slaapt slecht of lijkt erg gevoelig te zijn voor prikkels. Of misschien heeft je kindje veel last van buikkrampjes en huilt het veel? Een onrustige of gespannen baby kan soms een uitdaging zijn en allerlei emoties met zich mee brengen. Onzekerheid, stress, angst, of frustratie horen we regelmatig van moeders terug. Vragen als: Waarom wil mijn baby niet slapen? Wat wil hij me vertellen met z’n huilen? Zit mijn baby in een sprongetje of is hij misschien niet fit?  Met babymassage verminder je verschillende veelvoorkomende oorzaken die maken dat je baby niet lekker in z’n vel zit. 

Weet dat je niet alleen bent en dat er manieren zijn om meer rust en vertrouwen te krijgen!

Met heerlijke thee/koffie & wat lekkers en uiteraard ruimte om je vragen te stellen en het gesprek aan te gaan, wil Manon van Krachtvrouw  een warme & veilige plek voor jullie creëren.

Met een babymassage zorg je ervoor dat je baby zich een stuk fijner en ontspannen voelt, óók als jullie geen problemen ervaren. Misschien wil je gewoon samen genieten en meer contact maken met je baby. Door het huid-op-huid-contact is babymassage de perfecte manier om te verbinden samen en een liefdevolle band om te bouwen. Je krijgt meer inzicht in hoe je baby zich voelt en je leert hier zelf op af te stemmen.

Bezoek de website van Krachtvrouw voor alle info die je nodig hebt over haar cursus babymassage.